Zie: Louisa Janssen: 'Linda wordt weer de koningin van de tv'

Zie: Louisa Janssen: 'Linda wordt weer de koningin van de tv'

Zaterdag 31 december 2022 om 13:07

Louisa Janssen blijkt paranormale gaven te hebben en laat haar licht schijnen op bekend Nederland. Louisa voorspelt voor Linda de Mol haar toekomst. Zij had een bijzonder slecht 2022, maar volgens onze waarzegster gaat dat veranderen. "Zij gaat weer de koningin worden van de televisie. Ik voel het aan mijn water, er wordt iets gemaakt met geld, positief. Ik voel ook dat er iets wordt overgenomen, haar dochter komt ook veel op tv. Move bitch this is my world," aldus Louisa.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Louisa Janssen</em>: 'Linda wordt weer de koningin van de tv' Louisa Janssen blijkt paranormale gaven te hebben en laat haar licht schijnen op bekend Nederland. Louisa voorspelt voor Linda de Mol haar toekomst. Zij had een bijzonder slecht 2022, maar volgens onze waarzegster gaat dat veranderen. "Zij gaat weer de koningin worden van de televisie. Ik voel het aan mijn water, er wordt iets gemaakt met geld, positief. Ik voel ook dat er iets wordt overgenomen, haar dochter komt ook veel op tv. Move bitch this is my world," aldus Louisa. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Krijgt Gordon een driehoeksverhouding in 2023!? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Louisa voorspelt slecht jaar voor Tino Martin: ‘Relatie strandt en dronken optreden’ Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Nog 2 kinderen voor Monique Westenberg en André Hazes!?' Bekijk deze video »
TV :
Zie: Louisa Janssen: 'Linda wordt weer de koningin van de tv'

Actuele video's

Meer actuele video's