De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending De gloednieuwe dramaserie De stamhouder is vanaf Nieuwjaarsdag te zien op NPO 1. De serie vertelt de fascinerende familiegeschiedenis van Alexander Münninghoff: een geschiedenis met de Tweede Wereldoorlog als decor en een sluwe grootvader, een naïeve vader en een moeder als hoofdkarakters. Alle fragmenten uit deze uitzending De stamhouder: de kleine Alexander (‘Bully’) wordt ontvoerd Bekijk deze video » ZwangerEind jaren '60 valt Alexander als een blok voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer zij na een mooie liefdesnacht erachter komt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was, verdwijnt zij uit zijn leven… om er een goede maand later weer in te verschijnen. Ze is zwanger. Maar om samen een toekomst op te bouwen zal hij eerst de confrontatie moeten aangaan met zijn verdrongen en bewogen familieverleden. BitterNa een eenzame en ongelukkige jeugd in een sfeer van vergoelijking en leugens, weet hij eigenlijk bitter weinig over zijn familie, gedomineerd door zijn machtige, steenrijke  grootvader. Wat volgt is een zoektocht naar de waarheid over zijn vreemde, disfunctionele familie met niet alleen schokkende ontdekkingen maar ook hartverwarmende ontmoetingen. Bekijk ook Crimeserie Sleepers vanaf 8 december bij RTL 4 en Videoland: bekijk de beelden Bekijk deze video » De stamhouder vanaf 1 januari te zien op NPO 1: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De gloednieuwe dramaserie De stamhouder is vanaf Nieuwjaarsdag te zien op NPO 1. De serie vertelt de fascinerende familiegeschiedenis van Alexander Münninghoff: een geschiedenis met de Tweede Wereldoorlog als decor en een sluwe grootvader, een naïeve vader en een moeder als hoofdkarakters.

Zwanger
Eind jaren '60 valt Alexander als een blok voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer zij na een mooie liefdesnacht erachter komt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was, verdwijnt zij uit zijn leven… om er een goede maand later weer in te verschijnen. Ze is zwanger. Maar om samen een toekomst op te bouwen zal hij eerst de confrontatie moeten aangaan met zijn verdrongen en bewogen familieverleden.

Bitter
Na een eenzame en ongelukkige jeugd in een sfeer van vergoelijking en leugens, weet hij eigenlijk bitter weinig over zijn familie, gedomineerd door zijn machtige, steenrijke  grootvader. Wat volgt is een zoektocht naar de waarheid over zijn vreemde, disfunctionele familie met niet alleen schokkende ontdekkingen maar ook hartverwarmende ontmoetingen.

Actuele video's

Meer actuele video's