Tamara in Lang Leve de Liefde: 'Hier word ik niet vrolijk van'

Tamara in Lang Leve de Liefde: 'Hier word ik niet vrolijk van'

Maandag 2 januari 2023 om 11:18

Harry en Tamara spotten een koolmeesje in de tuin maar of die laatste daar nou perse zo blij van wordt is nog maar zeer de vraag: 'Pokkeherrie, sommige vogels kunnen een geluid maken... daar word je niet vrolijk van', laat ze haar date weten.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Tamara in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Hier word ik niet vrolijk van' Harry en Tamara spotten een koolmeesje in de tuin maar of die laatste daar nou perse zo blij van wordt is nog maar zeer de vraag: 'Pokkeherrie, sommige vogels kunnen een geluid maken... daar word je niet vrolijk van', laat ze haar date weten. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is maandag 2 januari om 19:00 uur weer te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Rochelende Bertus krijgt sneer in Lang Leve de Liefde: 'Houd je hand voor je mond, leugenaar!' Bekijk deze video » Bertus verklaart Lenie de liefde: 'Met die stralende oogjes en dat figuurtje' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is maandag 2 januari om 19:00 uur weer te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's