Zien: Gert Verhulst koopt nieuwe zwembroek voor nieuw seizoen De Verhulstjes

Zien: Gert Verhulst koopt nieuwe zwembroek voor nieuw seizoen De Verhulstjes

Maandag 2 januari 2023 om 20:12

Zien: Gert Verhulst koopt nieuwe zwembroek voor nieuw seizoen <em>De Verhulstjes</em> De familie Verhulst keert op 8 januari terug met een gloednieuw seizoen bij Videoland. Ook in het vierde seizoen maken Vikor en Gert hun opwachting, compleet met nieuwe bijnamen (Vikibol en Gertepetotter) én een nieuwe zwembroek voor Gert. Gelukkig zijn er ook dingen hetzelfde gebleven: een hoop gezelligheid, gelach én de struggles met hond Marcel. De Verhulstjes is vanaf 8 januari te zien op Videoland. Je kan alle afleveringen en de beste fragmenten van De Verhulstjes terugkijken via Gids.tv. De Verhulstjes: Gert verwacht grote verrassing bij afscheid Samson & Gert Bekijk deze video » Vanavond in Het Jachtseizoen: Gert Verhulst vindt Nederlanders aardiger dan Belgen Bekijk deze video » Het gaat er winderig aan toe bij De Verhulstjes: "Het was een helse nacht" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Gert Verhulst koopt nieuwe zwembroek voor nieuw seizoen De Verhulstjes

De familie Verhulst keert op 8 januari terug met een gloednieuw seizoen bij Videoland. Ook in het vierde seizoen maken Vikor en Gert hun opwachting, compleet met nieuwe bijnamen (Vikibol en Gertepetotter) én een nieuwe zwembroek voor Gert. Gelukkig zijn er ook dingen hetzelfde gebleven: een hoop gezelligheid, gelach én de struggles met hond Marcel.

De Verhulstjes is vanaf 8 januari te zien op Videoland. Je kan alle afleveringen en de beste fragmenten van De Verhulstjes terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's