HLF8: vrijblijvende maatregelen tegen corona uit China: loopt Nederland weer achter de feiten aan?

HLF8: vrijblijvende maatregelen tegen corona uit China: loopt Nederland weer achter de feiten aan?

Dinsdag 3 januari 2023 om 20:43

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 2 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In China stak onlangs Corona de kop weer op nadat daar het zero-covid beleid is losgelaten. Europese landen houden morgen een crisisvergadering. Tot nu toe is de enige 'maatregel' in Nederland het gratis zelftests verstrekken op Schiphol. In de VS moeten Chinezen een verplichte test ondergaan.

Lees verder onder de video.

<em>HLF8</em>: vrijblijvende maatregelen tegen <em>corona</em> uit China: loopt Nederland weer achter de feiten aan? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 2 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In China stak onlangs Corona de kop weer op nadat daar het zero-covid beleid is losgelaten. Europese landen houden morgen een crisisvergadering. Tot nu toe is de enige 'maatregel' in Nederland het gratis zelftests verstrekken op Schiphol. In de VS moeten Chinezen een verplichte test ondergaan. Lees verder onder de video. TestenIn andere landen zijn zelfs de grenzen gesloten voor reizigers uit China. Over de vraag of Nederland weer achter de feiten aan loopt, discussiëren de gasten in HLF8. Volgens Fidan is Nederland weer te laat. Expeditie Robinson winnaar Dennis Wilt deelt een interessant feit, namelijk dat de inhoud uit de toiletten van alle gelande vliegtuigen getest wordt. Daar hebben de overige gasten niet veel aandacht voor. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Testen
In andere landen zijn zelfs de grenzen gesloten voor reizigers uit China. Over de vraag of Nederland weer achter de feiten aan loopt, discussiëren de gasten in HLF8. Volgens Fidan is Nederland weer te laat. Expeditie Robinson winnaar Dennis Wilt deelt een interessant feit, namelijk dat de inhoud uit de toiletten van alle gelande vliegtuigen getest wordt. Daar hebben de overige gasten niet veel aandacht voor.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's