Twitter en Geert Wilders gaan los op Omar & Samira-campagne Overheid

Twitter en Geert Wilders gaan los op Omar & Samira-campagne Overheid

Woensdag 4 januari 2023 om 13:11

Een Overheidscampagne over eerlijke kansen op de woningmarkt zorgt momenteel voor nogal wat ophef. 'Erik en Annemarie krijgen morgen de sleutel (Omar en Samira niet)', zo luidt de tekst. Geert Wilders gaat er vervolgens vol in en reageert: 'Was het maar waar! Het is precies andersom. Omar en Samira vreten onze verzorgingsstaat leeg, krijgen gratis zorg, woningen en uitkeringen en Erik en Annemarie kunnen dat allemaal betalen en jarenlang wachten op een woning.'

Die reactie leidt vervolgens weer tot vele woedende maar ook lovende reacties op Twitter, waarvan je hieronder een greep kunt zien:

Twitter en Geert Wilders gaan los op <em>Omar &amp; Samira-campagne</em> Overheid Een Overheidscampagne over eerlijke kansen op de woningmarkt zorgt momenteel voor nogal wat ophef. 'Erik en Annemarie krijgen morgen de sleutel (Omar en Samira niet)', zo luidt de tekst. Geert Wilders gaat er vervolgens vol in en reageert: 'Was het maar waar! Het is precies andersom. Omar en Samira vreten onze verzorgingsstaat leeg, krijgen gratis zorg, woningen en uitkeringen en Erik en Annemarie kunnen dat allemaal betalen en jarenlang wachten op een woning.' Die reactie leidt vervolgens weer tot vele woedende maar ook lovende reacties op Twitter, waarvan je hieronder een greep kunt zien: Bekijk ook Caroline van der Plas: 'Ik ben brak' (Jinek) Bekijk deze video » Roast Famke Louise: 'Je ruikt Ali B's hand in haar k..' (video) Bekijk deze video » Daniel in Lang Leve de Liefde: 'Ik snap niks van deze dure woorden van jou' Bekijk deze video »
Nieuws :
Twitter en Geert Wilders gaan los op Omar & Samira-campagne Overheid






Actuele video's

Meer actuele video's