Artiest valt van grote hoogte in kerstcircus Haarlem: Hans Klok reageert (Shownieuws)

Artiest valt van grote hoogte in kerstcircus Haarlem: Hans Klok reageert (Shownieuws)

Donderdag 5 januari 2023 om 08:43

In het kerstcircus in Haarlem is woensdagavond een artiest van grote hoogte naar beneden gevallen tijdens een act. Het publiek zag een man uit het 'wiel des doods' vallen, hij viel zo'n vijftien meter naar beneden en werd tijdens zijn val geraakt door een ander wiel. Ook Hans Klok treedt op tijdens de show, hij heeft het ongeluk zelf niet zien gebeuren maar zijn vriend wel. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en zou buiten levensgevaar en bij bewustzijn zijn.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Artiest valt van grote hoogte in kerstcircus Haarlem: Hans Klok reageert (<em>Shownieuws</em>) In het kerstcircus in Haarlem is woensdagavond een artiest van grote hoogte naar beneden gevallen tijdens een act. Het publiek zag een man uit het 'wiel des doods' vallen, hij viel zo'n vijftien meter naar beneden en werd tijdens zijn val geraakt door een ander wiel. Ook Hans Klok treedt op tijdens de show, hij heeft het ongeluk zelf niet zien gebeuren maar zijn vriend wel. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en zou buiten levensgevaar en bij bewustzijn zijn. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Ik Hou van Holland: Weet illusionist Hans Klok wat een 'fatoe' is? Bekijk deze video » De Bodyguard: Hans Klok tevreden over beveiliging, zag wel ‘hier en daar een foutje’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's