Rechter neemt een beslissing: Lil Kleine en Jaimie Vaes verdelen hun spullen

Rechter neemt een beslissing: Lil Kleine en Jaimie Vaes verdelen hun spullen

Donderdag 5 januari 2023 om 10:42

Afgelopen woensdag werd er in de rechtzaak tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes besloten welke spullen aan wie toebehoren. De afgelopen maanden werd er veel ruzie gemaakt over wie nou de eigenaar van onder andere een broodrooster, twee koffers en drie peperdure horloges. Met zijn tweeën kwamen de ex-geliefden er niet uit, dus moest er een rechter aan te pas komen.

Veldslag
De helft van de spullen zijn helaas nog niet verdeelt. De rechter zegt namelijk dat er meer bewijzen moeten komen over welke spullen bij wie hoort. Verder beschuldigt Lil Kleine Jaimie Vaes van het vernielen van zijn spullen. Het is dus nog niet afgelopen en het kan nog wel eens een veldslag worden tussen die twee.

Verdere details over de exacte verdeling van de spullen, kun je hieronder zien in de Telegraaf-video.

Rechter neemt een beslissing: <em>Lil Kleine en Jaimie Vaes</em> verdelen hun spullen Afgelopen woensdag werd er in de rechtzaak tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes besloten welke spullen aan wie toebehoren. De afgelopen maanden werd er veel ruzie gemaakt over wie nou de eigenaar van onder andere een broodrooster, twee koffers en drie peperdure horloges. Met zijn tweeën kwamen de ex-geliefden er niet uit, dus moest er een rechter aan te pas komen. VeldslagDe helft van de spullen zijn helaas nog niet verdeelt. De rechter zegt namelijk dat er meer bewijzen moeten komen over welke spullen bij wie hoort. Verder beschuldigt Lil Kleine Jaimie Vaes van het vernielen van zijn spullen. Het is dus nog niet afgelopen en het kan nog wel eens een veldslag worden tussen die twee. Verdere details over de exacte verdeling van de spullen, kun je hieronder zien in de Telegraaf-video.
Entertainment :
Rechter neemt een beslissing: Lil Kleine en Jaimie Vaes verdelen hun spullen

Actuele video's

Meer actuele video's