Strijd Lil Kleine en Jaimie Vaes om horloges: dit zegt de rechter (Shownieuws)

Strijd Lil Kleine en Jaimie Vaes om horloges: dit zegt de rechter (Shownieuws)

Maandag 14 november 2022 om 15:08

De juridische strijd tussen Lil Kleine en zijn ex Jaimie Vaes is begonnen. Ze hebben niet alleen onmin over de voogdij over hun zoon, ook de verdeling en ‘vernieling’ van hun spullen is onderwerp van gesprek bij de rechter. En welk horloge is nou van wie? De rechter hoort de verhalen aan en velt zijn oordeel over de peperdure klokjes van de voormalige geliefden.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Strijd Lil Kleine en Jaimie Vaes om horloges: dit zegt de rechter (<em>Shownieuws</em>) De juridische strijd tussen Lil Kleine en zijn ex Jaimie Vaes is begonnen. Ze hebben niet alleen onmin over de voogdij over hun zoon, ook de verdeling en ‘vernieling’ van hun spullen is onderwerp van gesprek bij de rechter. En welk horloge is nou van wie? De rechter hoort de verhalen aan en velt zijn oordeel over de peperdure klokjes van de voormalige geliefden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lil Kleine bij rechtbank: 'Hoop dat geen strijd wordt met Jaimie' (Shownieuws) Bekijk deze video » Lil Kleine in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's