Enorme ravage na explosie in flat Heemskerk nabij PostcodeKanjer winnaars (Hart van Nederland)

Enorme ravage na explosie in flat Heemskerk nabij PostcodeKanjer winnaars (Hart van Nederland)

Donderdag 5 januari 2023 om 20:59

Vannacht is bij een flat in Heemskerk een bom in een brievenbus gegooid. Na de enorme knal kwam een grote hoeveelheid rook in de portiek en verlieten de bewoners snel hun huis. Een explosieventeam deed onderzoek. De ravage toont aan dat het een behoorlijke explosie moet zijn geweest. Of de aanslag te maken heeft met het feit dat in deze buurt dit jaar de PostcodeKanjer is gevallen, is nog onduidelijk.

Enorme ravage na explosie in flat <em>Heemskerk</em> nabij <em>PostcodeKanjer</em> winnaars (<em>Hart van Nederland</em>) Vannacht is bij een flat in Heemskerk een bom in een brievenbus gegooid. Na de enorme knal kwam een grote hoeveelheid rook in de portiek en verlieten de bewoners snel hun huis. Een explosieventeam deed onderzoek. De ravage toont aan dat het een behoorlijke explosie moet zijn geweest. Of de aanslag te maken heeft met het feit dat in deze buurt dit jaar de PostcodeKanjer is gevallen, is nog onduidelijk. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Postcodeloterij: weduwnaar Cees uit Heemskerk wint 2,8 miljoen euro (video) Bekijk deze video » Zien: deze mensen in Heemskerk hadden geen lot en missen miljoenen Bekijk deze video » Postcodeloterij: weduwnaar Cees uit Heemskerk wint 2,8 miljoen euro (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's