Paul de Leeuw: 'Je kan niet teren op je prijzen' (video)

Paul de Leeuw: 'Je kan niet teren op je prijzen' (video)

Donderdag 5 januari 2023 om 22:55

Paul de Leeuw is openhartig bij De 10 Vragen met Rob Kemps. Hij is écht Rotterdams en dat Rotterdamse karakter geeft hem het zetje om écht hard te werken. "Ik erken dat ik prijzen heb gewonnen, maar daar kan ik niet op teren," aldus de komiek.

Bekijk de video van De 10 vragen hieronder.

De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Paul de Leeuw</em>: 'Je kan niet teren op je prijzen' (video) Paul de Leeuw is openhartig bij De 10 Vragen met Rob Kemps. Hij is écht Rotterdams en dat Rotterdamse karakter geeft hem het zetje om écht hard te werken. "Ik erken dat ik prijzen heb gewonnen, maar daar kan ik niet op teren," aldus de komiek. Bekijk de video van De 10 vragen hieronder. De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André van Duin over verlies vriend Martin: 'Hij was ineens dood' Bekijk deze video » De 10 vragen: André van Duin wil dat partner minstens 10 jaar jonger is Bekijk deze video » Patricia Paay over Rob Kemps in 'De 10 Vragen': "Ik word nou een beetje 'kregelig'" (HLF8) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's