Video: enorme schade aan winkelpand Rotterdam door exploderende deodorant-spuitbus

Video: enorme schade aan winkelpand Rotterdam door exploderende deodorant-spuitbus

Zondag 8 januari 2023 om 11:08

Video: enorme schade aan winkelpand Rotterdam door exploderende <em>deodorant-spuitbus</em> In een winkelpand in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag een explosie geweest. Wat er precies gebeurd is, bleef enige tijd een raadsel. In eerste instantie werd gedacht aan een explosief, maar uit onderzoek bleek de boosdoener een geëxplodeerde spuitbus deodorant. Volgens een woordvoerder van de politie is de spuitbus geëxplodeerd omdat het warm was in het pand, aldus een woordvoerder tegen Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme ravage na explosie in flat Heemskerk nabij PostcodeKanjer winnaars (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Duur materiaal gestolen bij Winter Festival Bergeijk: 'Teleurstellend dat het zo verpest wordt' Bekijk deze video » Wingsuitvlieger Jarno Cordia (44) botst tegen rotswand en overlijdt (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een winkelpand in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag een explosie geweest. Wat er precies gebeurd is, bleef enige tijd een raadsel. In eerste instantie werd gedacht aan een explosief, maar uit onderzoek bleek de boosdoener een geëxplodeerde spuitbus deodorant. Volgens een woordvoerder van de politie is de spuitbus geëxplodeerd omdat het warm was in het pand, aldus een woordvoerder tegen Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's