Rechtszaak: mag Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes een gecremeerde kroket noemen?

Rechtszaak: mag Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes een gecremeerde kroket noemen?

Maandag 9 januari 2023 om 14:44

De spotlights van entertainmentland zijn maandag gericht op de rechtszaak van Rachel Hazes tegen Yvonne Coldeweijer. Hazes spant de zaak aan vanwege een video van de juicekoningin waarin ze beweert dat Rachel een brief van haar zoon André Hazes aan zijn ex Sarah van Soelen heeft gelekt naar de media. En er wordt meer besproken…

Lees verder onder de video.

Rechtszaak: mag <em>Yvonne Coldeweijer</em> Rachel Hazes een gecremeerde kroket noemen? De spotlights van entertainmentland zijn maandag gericht op de rechtszaak van Rachel Hazes tegen Yvonne Coldeweijer. Hazes spant de zaak aan vanwege een video van de juicekoningin waarin ze beweert dat Rachel een brief van haar zoon André Hazes aan zijn ex Sarah van Soelen heeft gelekt naar de media. En er wordt meer besproken… Lees verder onder de video. Coldeweijer heeft er vertrouwen inRachel verwacht gerechtigheid, zegt ze vooraf aan de rechtszaak. Yvonne vertelt dat er nog een onderwerp bij is gekomen waar de rechter zich over gaat buigen. “Voor een extra dramatisch effect mag ik geen 'gecremeerde kroket' meer zeggen.” Coldeweijer noemt de weduwe van André Hazes al een tijdje zo, en ze heeft veel vertrouwen in de zaak. Bekijk hoe Coldeweijer en Hazes arriveren bij de rechtbank in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zie: Rachel Hazes sleept Yvonne Coldeweijer voor de rechter Bekijk deze video » Hazes-drama in 2023: boek Rachel, rechtzaak Yvonne & nieuwe vriendin André? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Coldeweijer heeft er vertrouwen in
Rachel verwacht gerechtigheid, zegt ze vooraf aan de rechtszaak. Yvonne vertelt dat er nog een onderwerp bij is gekomen waar de rechter zich over gaat buigen. “Voor een extra dramatisch effect mag ik geen 'gecremeerde kroket' meer zeggen.” Coldeweijer noemt de weduwe van André Hazes al een tijdje zo, en ze heeft veel vertrouwen in de zaak.

Bekijk hoe Coldeweijer en Hazes arriveren bij de rechtbank in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's