Hazes-drama in 2023: boek Rachel, rechtzaak Yvonne & nieuwe vriendin André? (Shownieuws)

Hazes-drama in 2023: boek Rachel, rechtzaak Yvonne & nieuwe vriendin André? (Shownieuws)

Maandag 2 januari 2023 om 09:00

André Hazes hoopt dat 2023 het jaar van zijn comeback wordt. De geplaagde zanger is druk bezig in de studio en hoopt zijn fans snel met nieuw werk te kunnen verblijden. 'We hebben in zijn docu gezien hoe diep hij zat dus als hij dát in het oude jaar kan laten en in het nieuwe jaar de draad kan oppakken dan is hij goed bezig', aldus Evert Santegoeds bij Shownieuws.

Wat brengt 2023?
Vervolgens blikt het entertainmentprogramma terug op het bewogen jaar van de hele familie Hazes en is het tijd voor een vooruitblik op 2023: 'De drama's volgen zich op want over acht dagen staan Rachel en Yvonne Coldeweijer weer voor de rechter', aldus Bart Ettekoven die doelt op de hoog opgelopen ruzie over deze video. Verder is het nog altijd wachten op het onthullende boek van de bekendste weduwe van Nederland en ook zal er ongetwijfeld wel weer een nieuwe vriendin in het leven van André opduiken.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Hazes-drama in 2023: boek <em>Rachel</em>, rechtzaak Yvonne &amp; nieuwe vriendin André? (<em>Shownieuws</em>) André Hazes hoopt dat 2023 het jaar van zijn comeback wordt. De geplaagde zanger is druk bezig in de studio en hoopt zijn fans snel met nieuw werk te kunnen verblijden. 'We hebben in zijn docu gezien hoe diep hij zat dus als hij dát in het oude jaar kan laten en in het nieuwe jaar de draad kan oppakken dan is hij goed bezig', aldus Evert Santegoeds bij Shownieuws. Wat brengt 2023?Vervolgens blikt het entertainmentprogramma terug op het bewogen jaar van de hele familie Hazes en is het tijd voor een vooruitblik op 2023: 'De drama's volgen zich op want over acht dagen staan Rachel en Yvonne Coldeweijer weer voor de rechter', aldus Bart Ettekoven die doelt op de hoog opgelopen ruzie over deze video. Verder is het nog altijd wachten op het onthullende boek van de bekendste weduwe van Nederland en ook zal er ongetwijfeld wel weer een nieuwe vriendin in het leven van André opduiken. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Quinty Trustfull: 'Dit zei ik tegen Monique Westenberg na zien Hazes-docu' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Nog 2 kinderen voor Monique Westenberg en André Hazes!?' Bekijk deze video » Shownieuws: 'André Hazes & Monique zullen NOOIT vaste relatie hebben' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's