Prins Harry in interview open over drugsgebruik: wiet, paddo’s en cocaïne (video)

Prins Harry in interview open over drugsgebruik: wiet, paddo’s en cocaïne (video)

Maandag 9 januari 2023 om 17:28

Prins Harry gaat in het omstreden tv-interview over zijn boek Spare helemaal los. Hij onthult van alles over zijn koninklijke familie met allerlei opvallende details. Zo vertelt Harry onder meer over de spanningen tussen Kate en Meghan , zijn schoonzus en echtgenote, en de ruzie met zijn broer prins William. Harry kreeg naar eigen zeggen zelfs klappen. “Hij wilde dat ik hem terugsloeg, maar ik besloot dat niet te doen.” Ook is de Britse prins open over zijn drugsgebruik, hij gebruikte toen hij jong was wiet, paddo’s en cocaïne.

Bekijk het fragment van het interview met prins Harry in de video hieronder. Je kunt het hele interview met prins Harry streamen bij Videoland.

<em>Prins Harry</em> in interview open over drugsgebruik: wiet, paddo’s en cocaïne (video) Prins Harry gaat in het omstreden tv-interview over zijn boek Spare helemaal los. Hij onthult van alles over zijn koninklijke familie met allerlei opvallende details. Zo vertelt Harry onder meer over de spanningen tussen Kate en Meghan , zijn schoonzus en echtgenote, en de ruzie met zijn broer prins William. Harry kreeg naar eigen zeggen zelfs klappen. “Hij wilde dat ik hem terugsloeg, maar ik besloot dat niet te doen.” Ook is de Britse prins open over zijn drugsgebruik, hij gebruikte toen hij jong was wiet, paddo’s en cocaïne. Bekijk het fragment van het interview met prins Harry in de video hieronder. Je kunt het hele interview met prins Harry streamen bij Videoland. Prins Harry: 'Toen Diana stierf konden William en ik onze emoties niet tonen' (ITV-interview) Bekijk deze video » Prins Harry: 'We vroegen pap om NIET met Camilla te trouwen' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's