RTL Boulevard gemist? Populariteit Prins Harry daalt drastisch: 'Hij gaat echt te ver'

RTL Boulevard gemist? Populariteit Prins Harry daalt drastisch: 'Hij gaat echt te ver'

Maandag 9 januari 2023 om 20:51

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Populariteit <em>Prins Harry</em> daalt drastisch: 'Hij gaat echt te ver' Wanneer je dacht dat Prins Harry nu alles wel op straat heeft gegooid over zijn familie, dan heb je het mis. De royal zit tegenwoordig vaker in tv-talkshows dan dat hij thuis op de bank naast Meghan zit. Zondagavond gaf hij niet een, maar twee interviews over zijn autobiografie die dinsdag verschijnt. In een maar liefst negentig minuten durend gesprek met ITV en een uur durend interview met CBS, is Harry wederom bizar openhartig. Volgens RTL Boulevard maakt hij zich daarmee niet populair in zijn thuisland. 'Engeland vindt dat hij echt te ver gaat.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard gemist? Populariteit Prins Harry daalt drastisch: 'Hij gaat echt te ver'

Wanneer je dacht dat Prins Harry nu alles wel op straat heeft gegooid over zijn familie, dan heb je het mis. De royal zit tegenwoordig vaker in tv-talkshows dan dat hij thuis op de bank naast Meghan zit. Zondagavond gaf hij niet een, maar twee interviews over zijn autobiografie die dinsdag verschijnt. In een maar liefst negentig minuten durend gesprek met ITV en een uur durend interview met CBS, is Harry wederom bizar openhartig. Volgens RTL Boulevard maakt hij zich daarmee niet populair in zijn thuisland. 'Engeland vindt dat hij echt te ver gaat.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's