Khalid & Sophie over memoires Prins Harry: 'Grote onthullingen over koninklijke familie'

Khalid & Sophie over memoires Prins Harry: 'Grote onthullingen over koninklijke familie'

Maandag 9 januari 2023 om 20:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 9 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> over memoires Prins Harry: 'Grote onthullingen over koninklijke familie' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 9 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De vuile was van het Britse koningshuis komt naar buiten in de autobiografie van voormalig prince Harry. Van zijn ontmaagding tot het gevecht met zijn broer. Oud-correspondent en psycholoog Vanessa Lamsvelt zat vandaag op het puntje van haar stoel bij Harry’s tv-interviews en ze kijkt uit naar de memoires van de prins. 'Wat er nu wel echt uitspringt is wel de veelheid aan details en toch ook wat ‘ie allemaal over familieleden onthult,' vertelde ze in Khalid & Sophie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Khalid & Sophie over memoires Prins Harry: 'Grote onthullingen over koninklijke familie'

De vuile was van het Britse koningshuis komt naar buiten in de autobiografie van voormalig prince Harry. Van zijn ontmaagding tot het gevecht met zijn broer. Oud-correspondent en psycholoog Vanessa Lamsvelt zat vandaag op het puntje van haar stoel bij Harry’s tv-interviews en ze kijkt uit naar de memoires van de prins. 'Wat er nu wel echt uitspringt is wel de veelheid aan details en toch ook wat ‘ie allemaal over familieleden onthult,' vertelde ze in Khalid & Sophie.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's