Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het heeft heel wat boze en verbaasde gezichten gekost, maar het is dat nu toch echt een feit: Opsporing Verzocht is verhuisd van NPO 1 naar NPO 2, het net dat meer verdiepende programma's vanuit de publieke omroep gaat brengen. Anniko van SantenUiteraard worden er weer actuele zaken besproken en wordt de kijker opgeroepen tips te geven aan de politie en het Openbaar Ministerie. Dat is een onderdeel dat ook op NPO 2 gewoon blijft bestaan. Ook de presentator blijft dezelfde: Anniko van Santen. Alle fragmenten uit deze uitzending Opsporing Verzocht: 20.000 euro voor gouden tip over moord op Enschedese Jihad Jafo Bekijk deze video » Over Opsporing verzochtIn het programma Opsporing Verzocht wordt aandacht gevraagd voor criminele zaken. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie. Doel van het programma is opsporing en voorkoming van criminele activiteiten. Bekijk ook Jinek: hoe veranderde Opsporing Verzocht in 40 jaar? Bekijk deze video » 15.000 euro beloning voor gouden tip in zaak vermoorde Jaison Baptista Lopes Sanches (Opsporing Verzocht) Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: verdovende middelen in woning zwaargewonde man in Woerden (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 10 januari 2023 om 21:13

Het heeft heel wat boze en verbaasde gezichten gekost, maar het is dat nu toch echt een feit: Opsporing Verzocht is verhuisd van NPO 1 naar NPO 2, het net dat meer verdiepende programma's vanuit de publieke omroep gaat brengen.

Anniko van Santen
Uiteraard worden er weer actuele zaken besproken en wordt de kijker opgeroepen tips te geven aan de politie en het Openbaar Ministerie. Dat is een onderdeel dat ook op NPO 2 gewoon blijft bestaan. Ook de presentator blijft dezelfde: Anniko van Santen.

Over Opsporing verzocht
In het programma Opsporing Verzocht wordt aandacht gevraagd voor criminele zaken. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie. Doel van het programma is opsporing en voorkoming van criminele activiteiten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opsporing Verzocht

Actuele video's

Meer actuele video's