Jinek: hoe veranderde Opsporing Verzocht in 40 jaar?

Jinek: hoe veranderde Opsporing Verzocht in 40 jaar?

Vrijdag 11 november 2022 om 08:40

Misdaadprogramma Opsporing Verzocht probeert Nederland alweer 40 (!) jaar veiliger te maken en doet dat zeer regelmatig met succes. Eva Jinek bespak deze mijlpaal donderdagavond met Anniko van Santen, Frits Sissing & Ellie Lust en vroeg ze onder andere op welke manier het programma veranderd is in de loop der jaren.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 10 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: hoe veranderde <em>Opsporing Verzocht</em> in 40 jaar? Misdaadprogramma Opsporing Verzocht probeert Nederland alweer 40 (!) jaar veiliger te maken en doet dat zeer regelmatig met succes. Eva Jinek bespak deze mijlpaal donderdagavond met Anniko van Santen, Frits Sissing & Ellie Lust en vroeg ze onder andere op welke manier het programma veranderd is in de loop der jaren. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 10 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: hoe veranderde Opsporing Verzocht in 40 jaar?

Actuele video's

Meer actuele video's