Opsporing Verzocht: 20.000 euro voor gouden tip over moord op Enschedese Jihad Jafo

Opsporing Verzocht: 20.000 euro voor gouden tip over moord op Enschedese Jihad Jafo

Dinsdag 10 januari 2023 om 22:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 10 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 20.000 euro voor gouden tip over moord op <em>Enschedese</em> Jihad Jafo Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 10 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. In Opsporing Verzocht vanavond het laatste nieuws in het onderzoek naar de moord op Jihad Jafo uit Enschede. Hij verdween eind 2021, op de verjaardag van zijn zoontje. De politie is hard aan de slag gegaan met de tips die zij al had. Om het gemakkelijker te maken met de politie in contact te komen, is een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de gouden tip. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht: gewelddadige overval op ouder echtpaar in Valkenswaard (video) Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: bruut geweld door jongeren in Boxtel (video) Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: verdovende middelen in woning zwaargewonde man in Woerden (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 20.000 euro voor gouden tip over moord op Enschedese Jihad Jafo

In Opsporing Verzocht vanavond het laatste nieuws in het onderzoek naar de moord op Jihad Jafo uit Enschede. Hij verdween eind 2021, op de verjaardag van zijn zoontje. De politie is hard aan de slag gegaan met de tips die zij al had. Om het gemakkelijker te maken met de politie in contact te komen, is een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de gouden tip.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's