Zondag in nieuwe aflevering Heel Holland bakt: ‘De koek is nooit op’

Zondag in nieuwe aflevering Heel Holland bakt: ‘De koek is nooit op’

André van Duin laat in een video weten wat het thema is in de nieuwe aflevering van Heel Holland bakt van aanstaande zondag. “Na 10 seizoenen zou je denken: nou, de koek is wel zo’n beetje op. Maar dat is niet waar”, aldus de presentator. “De koek is nooit op. Als Janny het hoort, die wordt helemaal gek. De koek op? Bestaat niet!” Daarom staat de hele uitzending in het teken van: koek!

Bekijk de aankondiging voor de nieuwe uitzending van Heel Holland bakt hieronder.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

Zondag in nieuwe aflevering <em>Heel Holland bakt</em>: ‘De koek is nooit op’ André van Duin laat in een video weten wat het thema is in de nieuwe aflevering van Heel Holland bakt van aanstaande zondag. “Na 10 seizoenen zou je denken: nou, de koek is wel zo’n beetje op. Maar dat is niet waar”, aldus de presentator. “De koek is nooit op. Als Janny het hoort, die wordt helemaal gek. De koek op? Bestaat niet!” Daarom staat de hele uitzending in het teken van: koek! Bekijk de aankondiging voor de nieuwe uitzending van Heel Holland bakt hieronder. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv. Heel Holland bakt: André, Janny en Robèrt dansen polonaise op ‘tarte tatin’ Bekijk deze video » Robèrt berispt Famke Louise in Doorbakken: ‘Weet je wat dat kost, monnie of zo?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV