Heel Holland bakt: André, Janny en Robèrt dansen polonaise op ‘tarte tatin’

Heel Holland bakt: André, Janny en Robèrt dansen polonaise op ‘tarte tatin’

In Heel Holland bakt moesten de bakkers deze keer een tarte tatin maken. En dit klinkt presentator André van Duin als muziek in de oren. Sterker nog, het doet hem sterk denken aan zijn eigen liedje en Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen spontaan mee met de polonaise…

Bekijk de beelden van Heel Holland bakt hieronder.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Heel Holland bakt</em>: André, Janny en Robèrt dansen polonaise op ‘tarte tatin’ In Heel Holland bakt moesten de bakkers deze keer een tarte tatin maken. En dit klinkt presentator André van Duin als muziek in de oren. Sterker nog, het doet hem sterk denken aan zijn eigen liedje en Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen spontaan mee met de polonaise… Bekijk de beelden van Heel Holland bakt hieronder. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv. André van Duin onthult thema voor Heel Holland bakt van 1 januari: Van Gogh! Bekijk deze video » MINDF*CK oudejaarsspecial 2022: Victor Mids doet truc met oliebollen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV