Robèrt berispt Famke Louise in Doorbakken: ‘Weet je wat dat kost, monnie of zo?’

Robèrt berispt Famke Louise in Doorbakken: ‘Weet je wat dat kost, monnie of zo?’

Maandag 9 januari 2023 om 16:44

In Doorbakken is Robèrt van Beckhoven gezellig in de keuken aan het bakken met niemand minder dan Famke Louise. Maar de zangeres krijgt op haar kop van de meesterbakker omdat ze een deel van het beslag in de kom laat zitten. “Weet je wat dit kost? Wat was het ook alweer, m’n monnie of zo?”, aldus Robèrt.

Bekijk het fragment van Doorbakken, de aftershow van Heel Holland bakt, hieronder. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

Robèrt berispt Famke Louise in <em>Doorbakken</em>: ‘Weet je wat dat kost, monnie of zo?’ In Doorbakken is Robèrt van Beckhoven gezellig in de keuken aan het bakken met niemand minder dan Famke Louise. Maar de zangeres krijgt op haar kop van de meesterbakker omdat ze een deel van het beslag in de kom laat zitten. “Weet je wat dit kost? Wat was het ook alweer, m’n monnie of zo?”, aldus Robèrt. Bekijk het fragment van Doorbakken, de aftershow van Heel Holland bakt, hieronder. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op Masked Singer-avontuur in Jinek Bekijk deze video » Heel Holland bakt: André, Janny en Robèrt dansen polonaise op ‘tarte tatin’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's