Reünie The Real Housewives of Amsterdam: de boel ontploft met sneren en ruzies

Reünie The Real Housewives of Amsterdam: de boel ontploft met sneren en ruzies

Donderdag 12 januari 2023 om 10:54

Een reünie klinkt voor velen als een gezellige aangelegenheid, maar niet bij The Real Housewives of Amsterdam. Carlo Boszhard leidt het gesprek waarbij alle realitysterren te gast zijn, maar de eerste beelden verklappen dat het behoorlijk uit de hand loopt. De dames gaan behoorlijk los en ruziën met elkaar. De een vindt de ander rijp voor het gesticht, ze maken elkaar uit voor leugenaar… Een ouderwets gezellige boel dus.

Bekijk de beelden van de reünie van The Real Housewives of Amsterdam in de video hieronder. The Real Housewives of Amsterdam is te streamen bij Videoland.

Reünie <em>The Real Housewives of Amsterdam</em>: de boel ontploft met sneren en ruzies Een reünie klinkt voor velen als een gezellige aangelegenheid, maar niet bij The Real Housewives of Amsterdam. Carlo Boszhard leidt het gesprek waarbij alle realitysterren te gast zijn, maar de eerste beelden verklappen dat het behoorlijk uit de hand loopt. De dames gaan behoorlijk los en ruziën met elkaar. De een vindt de ander rijp voor het gesticht, ze maken elkaar uit voor leugenaar… Een ouderwets gezellige boel dus. Bekijk de beelden van de reünie van The Real Housewives of Amsterdam in de video hieronder. The Real Housewives of Amsterdam is te streamen bij Videoland. The real housewives of Amsterdam: dames gaan stuk om kortingsbon voor Center Parcs Bekijk deze video » The real housewives of Amsterdam: Djamila moet borstamputatie na drama siliconengel Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's