The real housewives of Amsterdam: Djamila moet borstamputatie na drama siliconengel

The real housewives of Amsterdam: Djamila moet borstamputatie na drama siliconengel

Donderdag 22 december 2022 om 10:13

Djamila vertelt in The real housewives of Amsterdam een heftig verhaal over haar gezondheid. Ze heeft toen ze jonger was bij een illegale arts siliconengel in haar borsten laten spuiten, en die gel is uitgelekt door haar hele lichaam. Ze moet met spoed geopereerd worden en haar borsten laten amputeren om ze opnieuw op te bouwen. “Ik ben eigenlijk een beetje een tikkende tijdbom.” Toch blijft ze vanwege angst de operaties maar uitstellen…

Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam in de video hieronder. The real housewives of Amsterdam is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>The real housewives of Amsterdam</em>: Djamila moet borstamputatie na drama siliconengel Djamila vertelt in The real housewives of Amsterdam een heftig verhaal over haar gezondheid. Ze heeft toen ze jonger was bij een illegale arts siliconengel in haar borsten laten spuiten, en die gel is uitgelekt door haar hele lichaam. Ze moet met spoed geopereerd worden en haar borsten laten amputeren om ze opnieuw op te bouwen. “Ik ben eigenlijk een beetje een tikkende tijdbom.” Toch blijft ze vanwege angst de operaties maar uitstellen… Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam in de video hieronder. The real housewives of Amsterdam is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Bitchfight The real housewives of Amsterdam: ‘Keihard lachen om te kleine roze jurk’ Bekijk deze video » The real housewives of Amsterdam: dames gaan stuk om kortingsbon voor Center Parcs Bekijk deze video »
TV :
The real housewives of Amsterdam: Djamila moet borstamputatie na drama siliconengel

Actuele video's

Meer actuele video's