Big Brother: Chayron wint challenge, wie gaat hij nomineren?

Big Brother: Chayron wint challenge, wie gaat hij nomineren?

Vrijdag 13 januari 2023 om 12:48

In het nieuwe seizoen van Big Brother zijn er gloednieuwe regels, elke week moeten de bewoners strijden om als enige een stem te krijgen tijdens de nominaties. Deze keer vindt voor het eerst de ‘power of nomination challenge’ plaats, en die wordt gewonnen door Chayron. Hij mag nu gaan nadenken over wie hij gaat nomineren…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Chayron wint challenge, wie gaat hij nomineren? In het nieuwe seizoen van Big Brother zijn er gloednieuwe regels, elke week moeten de bewoners strijden om als enige een stem te krijgen tijdens de nominaties. Deze keer vindt voor het eerst de ‘power of nomination challenge’ plaats, en die wordt gewonnen door Chayron. Hij mag nu gaan nadenken over wie hij gaat nomineren… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv. Big Brother: wat doet Jason met twee nominaties en drie vrijstellingen? Bekijk deze video » Big Brother: hebben Ali en Bas het bij het goede eind? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's