Video: oud-wielrenner Lieuwe Westra (40) overleden, bekijk carrière-terugblik

Video: oud-wielrenner Lieuwe Westra (40) overleden, bekijk carrière-terugblik

Zondag 15 januari 2023 om 11:03

Oud-profwielrenner Lieuwe Westra is op 40-jarige leeftijd overleden. Dat melden onder meer Omroep Friesland en auteur van zijn biografie Thomas Sijtsma.

Lees verder onder de video.

Video: oud-wielrenner Lieuwe Westra (40) overleden, bekijk carrière-terugblik Oud-profwielrenner Lieuwe Westra is op 40-jarige leeftijd overleden. Dat melden onder meer Omroep Friesland en auteur van zijn biografie Thomas Sijtsma. Lees verder onder de video. TerugblikIn bovenstaande video zie je een interview van het sportblad Helden, van twee jaar geleden. Westra was tien jaar beroepsrenner en had als bijnaam ‘Het Beest’, omdat hij vreselijk hard kon fietsen en afzien. In januari 2017 beëindigde hij vrij abrupt zijn carrière, waar hij in bovenstaande video op terugblikt. Bekijk de video hierboven. Lisa Marie Presley (54) overleden: bekijk haar laatste interview, bij de Golden Globes (video) Bekijk deze video » Emotionele Frans Bauer in De Kist: 'Ik dacht dat Mariska dood zou gaan' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: oud-wielrenner Lieuwe Westra (40) overleden, bekijk carrière-terugblik

Terugblik
In bovenstaande video zie je een interview van het sportblad Helden, van twee jaar geleden. Westra was tien jaar beroepsrenner en had als bijnaam ‘Het Beest’, omdat hij vreselijk hard kon fietsen en afzien. In januari 2017 beëindigde hij vrij abrupt zijn carrière, waar hij in bovenstaande video op terugblikt.

Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's