First Dates: 'Ik wil geen date die al kinderen heeft want IK wil op de eerste plek staan'

First Dates: 'Ik wil geen date die al kinderen heeft want IK wil op de eerste plek staan'

Dinsdag 17 januari 2023 om 12:18

Een naar liefde zoekende jongeman in First Dates baart nogal wat opzien door zijn opmerking dat hij geen date wil met een vrouw die al kinderen heeft. Hij heeft daar echter wel drie duidelijke redenen voor:

1. 'Ze heeft al een keer meegemaakt hoe het is om zwanger te zijn en ik wil dat samen met haar voor de eerste keer meemaken'
2. 'Ik wil graag op de eerste plek komen te staan'
3. 'Er is altijd een ex in beeld, als vader zijnde van dat kind'

Het gaat er dus vooral om wat HIJ wil. Zal hij misschien daarom nog single zijn...?

Bekijk het fragment van First Dates hieronder

First Dates: 'Ik wil geen date die al kinderen heeft want <em>IK</em> wil op de eerste plek staan' Een naar liefde zoekende jongeman in First Dates baart nogal wat opzien door zijn opmerking dat hij geen date wil met een vrouw die al kinderen heeft. Hij heeft daar echter wel drie duidelijke redenen voor: 1. 'Ze heeft al een keer meegemaakt hoe het is om zwanger te zijn en ik wil dat samen met haar voor de eerste keer meemaken'2. 'Ik wil graag op de eerste plek komen te staan'3. 'Er is altijd een ex in beeld, als vader zijnde van dat kind' Het gaat er dus vooral om wat HIJ wil. Zal hij misschien daarom nog single zijn...? Bekijk het fragment van First Dates hieronder First Dates is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De Slimste Mens: Cindy Hoetmer maakt tongen los (video) Bekijk deze video » Zijn Linda de Mol en Jeroen Roetbergen herenigd in Chili? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
First Dates: 'Ik wil geen date die al kinderen heeft want IK wil op de eerste plek staan'

First Dates is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's