Goedele Liekens legt nieuwe seks-serie voor: "Ome Joop zit te genieten hoor" (HLF8)

Goedele Liekens legt nieuwe seks-serie voor: "Ome Joop zit te genieten hoor" (HLF8)

Dinsdag 17 januari 2023 om 21:27

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 17 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Goedele Liekens</em> legt nieuwe seks-serie voor: &quot;Ome Joop zit te genieten hoor&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 17 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Goedele Liekens is een nieuwe serie gestart over seks. Het gaat over de zoektocht van een jong meisje naar een orgasme. Ze doet tal van expirimenten, trio's, ze is bezig met toestellen op zoek naar dat perfecte orgasme. Na een korte trailer van de serie, is er eigenlijk maar één antwoord vanuit de tafel: "Ome Joop zit te genieten hoor!" Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Goedele Liekens is een nieuwe serie gestart over seks. Het gaat over de zoektocht van een jong meisje naar een orgasme. Ze doet tal van expirimenten, trio's, ze is bezig met toestellen op zoek naar dat perfecte orgasme. Na een korte trailer van de serie, is er eigenlijk maar één antwoord vanuit de tafel: "Ome Joop zit te genieten hoor!"

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's