Erik en Esther stikjaloers op geknuffel van Jan-Willem en Eunice (Een Jaar Van Je Leven)

Erik en Esther stikjaloers op geknuffel van Jan-Willem en Eunice (Een Jaar Van Je Leven)

Woensdag 18 januari 2023 om 15:22

Er wordt gespeeld met mensen hun hart, in dit geval met die van Erik en Esther. Jan-Willem en Eunice knuffelen uitgebreid op de bank, waar zij bijzitten. Erik en Esther frustreren zich enorm en beginnen op een bokszak en in de lucht te slaan en schoppen.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Erik en Esther stikjaloers op geknuffel van Jan-Willem en Eunice <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Er wordt gespeeld met mensen hun hart, in dit geval met die van Erik en Esther. Jan-Willem en Eunice knuffelen uitgebreid op de bank, waar zij bijzitten. Erik en Esther frustreren zich enorm en beginnen op een bokszak en in de lucht te slaan en schoppen. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Kim in tranen door angst dat Jeffrey naar huis gaat Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Mexx: 'Ik ben je slaaf niet Martin!' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Kim reageert fel, maar dat boeit haar niet Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's