Djamilla over de reünie van The Real Housewives: ''We hadden tekort tijd''

Djamilla over de reünie van The Real Housewives: ''We hadden tekort tijd''

Vrijdag 20 januari 2023 om 13:31

Tijdens de reünie van het programma The Real Housewives of Amsterdam ging het er heftig aan toen. Maar het ging vooral over 1 situatie. ''We hebben niet alles kunnen bespreken, het verhaal tussen Magali en Sheila nam de overhand'' vertelt Djamillia tijdens een terugblik op het programma.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Djamilla over de reünie van <em>The Real Housewives</em>: ''We hadden tekort tijd'' Tijdens de reünie van het programma The Real Housewives of Amsterdam ging het er heftig aan toen. Maar het ging vooral over 1 situatie. ''We hebben niet alles kunnen bespreken, het verhaal tussen Magali en Sheila nam de overhand'' vertelt Djamillia tijdens een terugblik op het programma. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de beelden van de reünie van The Real Housewives of Amsterdam via Videoland.
TV :

Bekijk de beelden van de reünie van The Real Housewives of Amsterdam via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's