MAFS gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video)

MAFS gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video)

Wednesday 25 January 2023 om 22:17

<em>MAFS</em> gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video) Een behoorlijk 'awkward' moment voor bruid Laura vanavond in Married at First Sight. Ze staat voor de ambtenaar van de burgerlijke stand, in vol ornaat te wachten op haar aanstaande bruid Cathalijne. In de trouwzaal zullen ze elkaar voor het eerst zien maar voordat het zover is, maakt Laura al kennis met haar schoonouders en de vrienden en vriendinnen van Cathalijne. Deze zijn in ieder geval opgelucht dat Laura een stuk ouder is dan ze op het eerste gezicht lijkt. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: François en Wilfred zijn 'in kleine dingen' intiem geweest Bekijk deze video » Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden Bekijk deze video » ‘Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker’: hoe gaat het met oud MAFS kandidaat Sylvia?(video) Bekijk deze video »
TV :
MAFS gemist? Laura en Cathalijne gaan trouwen, eindelijk zien ze elkaar (video)

Een behoorlijk 'awkward' moment voor bruid Laura vanavond in Married at First Sight. Ze staat voor de ambtenaar van de burgerlijke stand, in vol ornaat te wachten op haar aanstaande bruid Cathalijne. In de trouwzaal zullen ze elkaar voor het eerst zien maar voordat het zover is, maakt Laura al kennis met haar schoonouders en de vrienden en vriendinnen van Cathalijne. Deze zijn in ieder geval opgelucht dat Laura een stuk ouder is dan ze op het eerste gezicht lijkt.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's