De slimste mens met Erik van Looy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Erik van Looy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Erik van Looy gemist? Bekijk hier de hele uitzending Een bijzondere primeur voor De slimste mens donderdagavond: voor het eerst zit er een presentator van een andere versie van hetzelfde programma in de deelnemersstoel: Erik van Looy, presentator van De slimste mens ter wereld in België, neemt nu zelf deel. De slimste mens ter wereldErik van Looy is van origine filmmaker, maar is in Nederland waarschijnlijk het beste bekend als de presentator van De slimste mens ter wereld, de Vlaamse variant van Slimste mens. Hij maakte ook de succesvolle film De zaak Alzheimer, waar recent nog een Amerikaanse remake van werd gemaakt. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. GeubelsVan Looy is overigens niet de eerste Belg die meedoet aan de Nederlandse versie van De slimste mens: comedian Philippe Geubels, die in België regelmatig in de jury zit bij het programma, deed vorig jaar als eerste Belg ooit mee aan het programma. Hij gaf overigens bij Jinek later aan de Nederlandse variant 'hemeltergend saai' te vinden. Bekijk ook De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU) Bekijk deze video » Nieuw seizoen De slimste mens start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Een bijzondere primeur voor De slimste mens donderdagavond: voor het eerst zit er een presentator van een andere versie van hetzelfde programma in de deelnemersstoel: Erik van Looy, presentator van De slimste mens ter wereld in België, neemt nu zelf deel.

De slimste mens ter wereld
Erik van Looy is van origine filmmaker, maar is in Nederland waarschijnlijk het beste bekend als de presentator van De slimste mens ter wereld, de Vlaamse variant van Slimste mens. Hij maakte ook de succesvolle film De zaak Alzheimer, waar recent nog een Amerikaanse remake van werd gemaakt.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Geubels
Van Looy is overigens niet de eerste Belg die meedoet aan de Nederlandse versie van De slimste mens: comedian Philippe Geubels, die in België regelmatig in de jury zit bij het programma, deed vorig jaar als eerste Belg ooit mee aan het programma. Hij gaf overigens bij Jinek later aan de Nederlandse variant 'hemeltergend saai' te vinden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's