Vooral veel ongemak tussen net getrouwd stel Paula en Remco (MAFS)

Vooral veel ongemak tussen net getrouwd stel Paula en Remco (MAFS)

Vooral veel ongemak tussen net getrouwd stel Paula en Remco <em>(MAFS)</em> Paula en Remco zijn net een getrouwd stel in Married at First Sight en maken er na het officiele gedeelte een feestje van. De avond begint met een eerste dans, maar dat bestaat vooral uit veel ongemak. Remco houdt namelijk niet van dansen en dat is te merken. ''Altijd ongemakkelijk volgens mij'' zegt Remco. Bij Paula ontstaan ook al snel twijfels, ''ik weet nog niet of hij mijn type is'' vertelt zij tegen een vriendin. Hoe de hun avontuur verder gaat is te zien bij Married a First Sight. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vooral veel ongemak tussen net getrouwd stel Paula en Remco (MAFS)

Paula en Remco zijn net een getrouwd stel in Married at First Sight en maken er na het officiele gedeelte een feestje van. De avond begint met een eerste dans, maar dat bestaat vooral uit veel ongemak. Remco houdt namelijk niet van dansen en dat is te merken. ''Altijd ongemakkelijk volgens mij'' zegt Remco.

Bij Paula ontstaan ook al snel twijfels, ''ik weet nog niet of hij mijn type is'' vertelt zij tegen een vriendin. Hoe de hun avontuur verder gaat is te zien bij Married a First Sight.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV