Video: klimaatprotest van Extinction Rebellion op A12 gaat door

Video: klimaatprotest van Extinction Rebellion op A12 gaat door

Video: klimaatprotest van <em>Extinction Rebellion</em> op A12 gaat door De actiegroep Extinction Rebellion verwacht dat er ruim duizend mensen aan de blokkade op de A12 gaan meedoen. Naar eigen zeggen kreeg de groep meer dan 1200 aanmeldingen. 'Zij laten zich niet weerhouden door de aanhouding van zeven klimaatactivisten', zo staat in een persbericht. Bekijk het item van Hart van Nederland hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Mark Rutte reageert op conclusies Holocaust-onderzoek Bekijk deze video » Twee jonge kinderen crashen tegen boom met een auto (video) Bekijk deze video » Video: opsporingexpert over hoe voortvluchtige Lucky uit klauwen van politie blijft Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De actiegroep Extinction Rebellion verwacht dat er ruim duizend mensen aan de blokkade op de A12 gaan meedoen. Naar eigen zeggen kreeg de groep meer dan 1200 aanmeldingen. 'Zij laten zich niet weerhouden door de aanhouding van zeven klimaatactivisten', zo staat in een persbericht. Bekijk het item van Hart van Nederland hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV