Terugblik: Nationale Holocaust Herdenking 2023 in Amsterdam (video)

Terugblik: Nationale Holocaust Herdenking 2023 in Amsterdam (video)

De 6 miljoen Joodse mensen die zijn vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn vandaag herdacht. Dat gebeurde tijdens de Nationale Holocaust Herdenking in Amsterdam.

Lees verder onder de video.

Terugblik: <em>Nationale Holocaust Herdenking</em> 2023 in Amsterdam (video) De 6 miljoen Joodse mensen die zijn vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn vandaag herdacht. Dat gebeurde tijdens de Nationale Holocaust Herdenking in Amsterdam. Lees verder onder de video. AuschwitzBij de herdenking waren veel familieleden van Joodse mensen die tijdens de Holocaust zijn omgekomen. Bovendien werd herdacht dat het vernietigingskamp Auschwitz 78 jaar geleden werd bevrijd. Bekijk hierboven de beelden van de herdenking. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Schaatsers Patrick Roest en Antoinette Rijpma-de Jong Europees kampioen (video) Bekijk deze video » Oekraïense organisatie redde al 1000 dieren uit verwoestte en onveilige gebieden (NOS Jeugdjournaal) Bekijk deze video » Walgelijk: In Japan kan je walvis-vlees uit de automaat halen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugblik: Nationale Holocaust Herdenking 2023 in Amsterdam (video)

Auschwitz
Bij de herdenking waren veel familieleden van Joodse mensen die tijdens de Holocaust zijn omgekomen. Bovendien werd herdacht dat het vernietigingskamp Auschwitz 78 jaar geleden werd bevrijd. Bekijk hierboven de beelden van de herdenking.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV