Video: Ranomi Kromowidjojo zegt ‘nee’ tegen Temptation Island

Video: Ranomi Kromowidjojo zegt ‘nee’ tegen Temptation Island

Monday 30 January 2023 om 12:00

Ranomi Kromowidjojo is nu te zien in Wie is de Mol?, maar wellicht smaakt deze tv-carrière naar meer. De voormalig zwemster wordt bij BNR Radio aan de tand gevoeld en Klaas Dijkhoff wil graag weten of zij wellicht een deelname aan Temptation Island ziet zitten. Ranomi is getrouwd met sporter Ferry Weertman, die overigens te zien was in Expeditie Robinson, maar ze heeft geen behoefte om deze relatie te testen met allemaal verleiders om zich heen. Het is een hele duidelijke nee. “Je bent ook niet de eerste die het vraagt, maar nee, dat niet.”

Bekijk de beelden van BNR Nieuwsradio hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Video: Ranomi Kromowidjojo zegt ‘nee’ tegen <em>Temptation Island</em> Ranomi Kromowidjojo is nu te zien in Wie is de Mol?, maar wellicht smaakt deze tv-carrière naar meer. De voormalig zwemster wordt bij BNR Radio aan de tand gevoeld en Klaas Dijkhoff wil graag weten of zij wellicht een deelname aan Temptation Island ziet zitten. Ranomi is getrouwd met sporter Ferry Weertman, die overigens te zien was in Expeditie Robinson, maar ze heeft geen behoefte om deze relatie te testen met allemaal verleiders om zich heen. Het is een hele duidelijke nee. “Je bent ook niet de eerste die het vraagt, maar nee, dat niet.” Bekijk de beelden van BNR Nieuwsradio hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Ranomi Kromowidjojo in Wie is de Mol? 2023, bekijk haar 'mollicitatie' Bekijk deze video » Discussie in Wie is de Mol? over wie in welk busje gaat zitten: ‘Ranomi!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's