De slimste mens met Janke Dekker gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Janke Dekker gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Janke Dekker gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is in dit seizoen van De slimste mens dan toch echt tijd voor de laatste uitdager van het seizoen: Janke Dekker gaat als allerlaatste op het meest linkerstoeltje plaatsnemen om te bewijzen dat zij in de finaleweek van volgende week thuishoort. Alle fragmenten uit deze uitzending Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Bekijk deze video » Mores lerenDe naam Janke Dekker zal bij veel mensen misschien wel een belletje doen rinkelen. De laatste tijd is ze veel in het nieuws, omdat ze als bestuurslid van Meldpunt Mores veel naar voren treedt als het gaat om misstanden in de culturele sector. Overigens zal Philip hoogstwaarschijnlijk zijn oud-NOS collega Tom Egbers, met wie Dekker getrouwd is, ook wel even ter sprake brengen. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. De Slimste Mens: Erik Van Looy deelde geen wijn, sigaretten of heroïne met Keanu Reeves Bekijk deze video » Hilarisch! Maarten van Rossem over 'subsone snelheid' en 'enorme plof' op glijbaan Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is in dit seizoen van De slimste mens dan toch echt tijd voor de laatste uitdager van het seizoen: Janke Dekker gaat als allerlaatste op het meest linkerstoeltje plaatsnemen om te bewijzen dat zij in de finaleweek van volgende week thuishoort.

Mores leren
De naam Janke Dekker zal bij veel mensen misschien wel een belletje doen rinkelen. De laatste tijd is ze veel in het nieuws, omdat ze als bestuurslid van Meldpunt Mores veel naar voren treedt als het gaat om misstanden in de culturele sector. Overigens zal Philip hoogstwaarschijnlijk zijn oud-NOS collega Tom Egbers, met wie Dekker getrouwd is, ook wel even ter sprake brengen.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's