Harrie Snijders krijgt bakken kritiek op video met dieren in Dubai

Harrie Snijders krijgt bakken kritiek op video met dieren in Dubai

Vrijdag 3 februari 2023 om 16:40

Harrie Snijders ligt onder vuur vanwege een video met dieren die hij op social media heeft geplaatst. De realityster, onder meer bekend van Ex on the Beach, poseert in een dierentuin in Dubai met onder meer tijgers, apen en een giraf. Volgens Harrie worden de dieren er goed verzorgd, maar daar denken veel volgers anders over. Hij krijgt bakken kritiek omdat de dieren in het wild zouden moeten leven.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Harrie Snijders</em> krijgt bakken kritiek op video met dieren in Dubai Harrie Snijders ligt onder vuur vanwege een video met dieren die hij op social media heeft geplaatst. De realityster, onder meer bekend van Ex on the Beach, poseert in een dierentuin in Dubai met onder meer tijgers, apen en een giraf. Volgens Harrie worden de dieren er goed verzorgd, maar daar denken veel volgers anders over. Hij krijgt bakken kritiek omdat de dieren in het wild zouden moeten leven. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Date van Harrie Snijders wordt abrupt verstoord: "Even switchen? Er zijn meer meiden" Bekijk deze video » Harrie Snijders dm't single Kim Kardashian: 'Mocht ze reageren, altijd leuk’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's