Wie is de Mol? aflevering 5 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 5 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 5 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is natuurlijk de grote vraag die is achtergebleven na de laatste aflevering van kijkcijferkanon Wie is de Mol: wie kreeg er nu toch dat rode scherm? Was het Daniël, Soy of toch Nabil? Misschien worden we in deze vijfde aflevering een klein beetje wijzer. Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag 4 februari in Wie is de Mol?: ‘Wie heeft mij dit geflikt?’ Bekijk deze video » SpeelgeldAan het slot van de aflevering zagen we dat de twee kandidaten met de hoogste bedragen apart met Rik mee gaan. Het geld daarin moet worden gebruikt als 'speelgeld'. Door de promo van deze week en de vooruitblik uit de vorige aflevering weten we dat we in een van de opdrachten in ieder geval lekker gaan 'griezelen'! Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023. KandidatenHet vertrek van Anniek zorgt voor een nog verdere verdeling van de verdachte Mollen in Nederland. Soy is nog steeds de meest verdachte Mol (21%), nu gevolgd door Ranomi en Nabil (beiden 16%). Daniel zit nu op nog maar 13% van de verdenkingen en is daarmee de minst verdachte kandidaat. Bekijk ook Wie is de Mol?: verraadt podcast dat Nabil of Jurre in volgende aflevering afvalt? Bekijk deze video » Annick Boer over haar Wie is de Mol?-exit: 'Mensen waren kwaad op mij' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is natuurlijk de grote vraag die is achtergebleven na de laatste aflevering van kijkcijferkanon Wie is de Mol: wie kreeg er nu toch dat rode scherm? Was het Daniël, Soy of toch Nabil? Misschien worden we in deze vijfde aflevering een klein beetje wijzer.

Speelgeld
Aan het slot van de aflevering zagen we dat de twee kandidaten met de hoogste bedragen apart met Rik mee gaan. Het geld daarin moet worden gebruikt als 'speelgeld'. Door de promo van deze week en de vooruitblik uit de vorige aflevering weten we dat we in een van de opdrachten in ieder geval lekker gaan 'griezelen'!

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Kandidaten
Het vertrek van Anniek zorgt voor een nog verdere verdeling van de verdachte Mollen in Nederland. Soy is nog steeds de meest verdachte Mol (21%), nu gevolgd door Ranomi en Nabil (beiden 16%). Daniel zit nu op nog maar 13% van de verdenkingen en is daarmee de minst verdachte kandidaat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's