De slimste mens: finaleweek met Matyas Bittenbinder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens: finaleweek met Matyas Bittenbinder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens: finaleweek met Matyas Bittenbinder gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag is alweer de derde dag van de finaleweek van De slimste mens: Matyas Bittenbinder keert terug in de stoel waar hij een paar weken geleden voor het eerst zat. Kan hij doordringen tot de finale? Alle fragmenten uit deze uitzending Maarten van Rossem houdt niet van kreeft eten (De slimste mens): ‘Zo piemelig’ Bekijk deze video » BittenbinderDe huisbioloog van Eva Jinek kwam ver in De slimste: hij zat zes keer in de stoelen bij Van Rossem en Freriks, maar werd slechts één keer de Simste van de dag. Later in de finaleweek komen Anniek Pheifer en Martin Rombouts nog op de meest linkerstoel te zitten: wie wint De Slimste seizoen 'winter 2023'? Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook De slimste mens: Erik van Looy werd vlak voor opnames aan oog geopereerd Bekijk deze video » Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag is alweer de derde dag van de finaleweek van De slimste mens: Matyas Bittenbinder keert terug in de stoel waar hij een paar weken geleden voor het eerst zat. Kan hij doordringen tot de finale?

Bittenbinder
De huisbioloog van Eva Jinek kwam ver in De slimste: hij zat zes keer in de stoelen bij Van Rossem en Freriks, maar werd slechts één keer de Simste van de dag. Later in de finaleweek komen Anniek Pheifer en Martin Rombouts nog op de meest linkerstoel te zitten: wie wint De Slimste seizoen 'winter 2023'?

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's