Op1: gaf Poetin op tape toestemming voor Buk-raket waarmee MH17 werd neergehaald?

Op1: gaf Poetin op tape toestemming voor Buk-raket waarmee MH17 werd neergehaald?

Donderdag 9 februari 2023 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 is een van de tapes te horen die door een onderzoeksteam naar buiten is gebracht in de zaak rond MH17. Hierop is de Russische president Poetin te horen, hieruit is af te leiden dat hij zeer waarschijnlijk toestemming gaf voor de Buk-raket waarmee het vliegtuig in 2014 is neergehaald. Hierbij kwamen 298 mensen om het leven. Een van de nabestaanden noemt deze tape het bewijs dat Poetin liegt over zijn betrokkenheid.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: gaf Poetin op tape toestemming voor Buk-raket waarmee MH17 werd neergehaald? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 is een van de tapes te horen die door een onderzoeksteam naar buiten is gebracht in de zaak rond MH17. Hierop is de Russische president Poetin te horen, hieruit is af te leiden dat hij zeer waarschijnlijk toestemming gaf voor de Buk-raket waarmee het vliegtuig in 2014 is neergehaald. Hierbij kwamen 298 mensen om het leven. Een van de nabestaanden noemt deze tape het bewijs dat Poetin liegt over zijn betrokkenheid. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: gaf Poetin op tape toestemming voor Buk-raket waarmee MH17 werd neergehaald?

Actuele video's

Meer actuele video's