Op1: René Froger herkent eigen leven in ’t Schaep met de vijf pooten

Op1: René Froger herkent eigen leven in ’t Schaep met de vijf pooten

Donderdag 9 februari 2023 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

René Froger vertelt bij Op1 meer over de populaire serie ’t Schaep met de vijf pooten, die eind jaren ’60 werd uitgezonden. De volkszanger is fan en vindt dat het een plek in het tv-archief van ons collectief erfgoed verdient. “Het reflecteert mijn eigen leven, ik ben natuurlijk grootgebracht in een kroeg. Maar ik vond dit altijd zo leuk om naar te kijken, dat waren de dagelijkse dingen.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: René Froger herkent eigen leven in <em>’t Schaep met de vijf pooten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. René Froger vertelt bij Op1 meer over de populaire serie ’t Schaep met de vijf pooten, die eind jaren ’60 werd uitgezonden. De volkszanger is fan en vindt dat het een plek in het tv-archief van ons collectief erfgoed verdient. “Het reflecteert mijn eigen leven, ik ben natuurlijk grootgebracht in een kroeg. Maar ik vond dit altijd zo leuk om naar te kijken, dat waren de dagelijkse dingen.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: René Froger herkent eigen leven in ’t Schaep met de vijf pooten

Actuele video's

Meer actuele video's