Big Brother: Chayron koopt vrijstelling, maar liefst 5000 euro verdwijnt uit jackpot

Big Brother: Chayron koopt vrijstelling, maar liefst 5000 euro verdwijnt uit jackpot

Donderdag 9 februari 2023 om 13:55

In Big Brother staat er een vrijstelling op het spel. De bewoners kunnen deze kopen, maar het bedrag gaat wel af van de jackpot. Chayron wacht niet af en als de vrijstelling beschikbaar komt voor maar liefst 5000 euro, pakt hij gelijk zijn kans. Anderen noemen zijn actie ‘asociaal’. “Na Danny ga ik geen genoegen nemen met dat ik waarschijnlijk de volgende ben. Op het moment dat ik de kans heb om mezelf vrij te spelen, dan kan ik in principe weer een week verder kijken en dan zien we vanaf dat punt wel verder.”

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Chayron koopt vrijstelling, maar liefst 5000 euro verdwijnt uit jackpot In Big Brother staat er een vrijstelling op het spel. De bewoners kunnen deze kopen, maar het bedrag gaat wel af van de jackpot. Chayron wacht niet af en als de vrijstelling beschikbaar komt voor maar liefst 5000 euro, pakt hij gelijk zijn kans. Anderen noemen zijn actie ‘asociaal’. “Na Danny ga ik geen genoegen nemen met dat ik waarschijnlijk de volgende ben. Op het moment dat ik de kans heb om mezelf vrij te spelen, dan kan ik in principe weer een week verder kijken en dan zien we vanaf dat punt wel verder.” Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Deze mannelijke deelnemer heeft het huis moeten verlaten (Big Brother) Bekijk deze video » Zien! Hilarische beelden uit Big Brother van opdracht 'gouden eieren naar overkant' krijgen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's