Debbie in Lang Leve de Liefde: "Ik wil wel gewoon lekker doen wat ik wil"

Debbie in Lang Leve de Liefde: "Ik wil wel gewoon lekker doen wat ik wil"

Donderdag 9 februari 2023 om 19:02

Debbie in Lang Leve de Liefde heeft geen klik met Joa en is zelfs zijn naam vergeten, blijkt als ze even met het thuisfront aan het bellen is. Hoe hij ook heet, hij is te lief. Sowieso is het maar de vraag of Debbie toe is aan een relatie. Met de ander rekening houden vindt ze moeilijk. Elkaar een keer per week zien is genoeg of nog minder. "Ik wil wel gewoon lekker doen wat ik wil", aldus Debbie.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Debbie in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik wil wel gewoon lekker doen wat ik wil&quot; Debbie in Lang Leve de Liefde heeft geen klik met Joa en is zelfs zijn naam vergeten, blijkt als ze even met het thuisfront aan het bellen is. Hoe hij ook heet, hij is te lief. Sowieso is het maar de vraag of Debbie toe is aan een relatie. Met de ander rekening houden vindt ze moeilijk. Elkaar een keer per week zien is genoeg of nog minder. "Ik wil wel gewoon lekker doen wat ik wil", aldus Debbie. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Suzanne in Lang Leve De Liefde: 'Dit is echt een 'mannelijk' antwoord' Bekijk deze video » ''Je hebt nog veel te leren'', veel kritiek op massage in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Rick verkiest sexy lingerie boven een romantisch diner Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's