Zie: Mexx moet haar spullen pakken en vertrekken uit Een Jaar Van Je Leven

Zie: Mexx moet haar spullen pakken en vertrekken uit Een Jaar Van Je Leven

Thursday 9 February 2023 om 19:46

Mexx flipt hem weer eens totaal. Er is gedoe met liefje Martin en er valt wat kapot. Mexx smijt vervolgens met haar zender en andere dingen, deze agressieve actie betekent het einde van haar avontuur in de realityshow.

Zie: Mexx moet haar spullen pakken en vertrekken uit <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Mexx flipt hem weer eens totaal. Er is gedoe met liefje Martin en er valt wat kapot. Mexx smijt vervolgens met haar zender en andere dingen, deze agressieve actie betekent het einde van haar avontuur in de realityshow. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hierboven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!' Bekijk deze video » Zie: Erik loert schaamteloos naar kont van Mexx en Zoë Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: door deze woede-uitbarsting wordt Mexx uit realityshow gezet Bekijk deze video »

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's