Een Jaar Van Je Leven: door deze woede-uitbarsting wordt Mexx uit realityshow gezet

Een Jaar Van Je Leven: door deze woede-uitbarsting wordt Mexx uit realityshow gezet

Donderdag 9 februari 2023 om 12:58

In Een Jaar Van Je Leven gaat Mexx helemaal los. Mexx overtreedt uiteindelijk zelfs de huisregels en moet daarom het programma per direct verlaten. Ze had namelijk al een gele kaart op zak.

Lees verder onder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: door deze woede-uitbarsting wordt Mexx uit realityshow gezet In Een Jaar Van Je Leven gaat Mexx helemaal los. Mexx overtreedt uiteindelijk zelfs de huisregels en moet daarom het programma per direct verlaten. Ze had namelijk al een gele kaart op zak. Lees verder onder de video. Mexx gooit met van allesIn de realityshow, waarin 1 miljoen euro op het spel staat, flipt Mexx totaal. Er is gedoe met haar geliefde Martin, en er valt een pot kapot. Ze beweert dat ze door een andere kandidaat bij haar keel wordt gegrepen en wordt woest. Mexx smijt vervolgens met haar zender en andere dingen, deze agressieve actie betekent het einde van haar avontuur in de realityshow. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hierboven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dat was het dan: Kim in tranen bij afscheid Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!' Bekijk deze video »

Mexx gooit met van alles
In de realityshow, waarin 1 miljoen euro op het spel staat, flipt Mexx totaal. Er is gedoe met haar geliefde Martin, en er valt een pot kapot. Ze beweert dat ze door een andere kandidaat bij haar keel wordt gegrepen en wordt woest. Mexx smijt vervolgens met haar zender en andere dingen, deze agressieve actie betekent het einde van haar avontuur in de realityshow.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's