Lilian Marijnissen in HLF8: "Mensen hebben gewoon geen vertrouwen meer in de politiek"

Lilian Marijnissen in HLF8: "Mensen hebben gewoon geen vertrouwen meer in de politiek"

Donderdag 9 februari 2023 om 20:21

In HLF8 discussiëren de gasten over de vraag 'waarom gaat de tegenstem naar rechts-populisme?' Politicoloog Roderick Veelo noemt dit verschijnsel in zijn column 'de ruk naar rechts'. Lilian Marijnissen spreekt veel mensen en concludeert: "Mensen hebben gewoon geen vertrouwen meer in de politiek". Maar er is meer uitleg nodig om deze verschuiving te verklaren. Bekijk het volledige fragment van HLF8 hieronder.

<em>Lilian Marijnissen</em> in <em>HLF8</em>: &quot;Mensen hebben gewoon geen vertrouwen meer in de politiek&quot; In HLF8 discussiëren de gasten over de vraag 'waarom gaat de tegenstem naar rechts-populisme?' Politicoloog Roderick Veelo noemt dit verschijnsel in zijn column 'de ruk naar rechts'. Lilian Marijnissen spreekt veel mensen en concludeert: "Mensen hebben gewoon geen vertrouwen meer in de politiek". Maar er is meer uitleg nodig om deze verschuiving te verklaren. Bekijk het volledige fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's