Vandaag Inside: 'Richard de Mos is platte Hagenees maar niet louche'

Vandaag Inside: 'Richard de Mos is platte Hagenees maar niet louche'

Vrijdag 10 februari 2023 om 09:48

De heren van Vandaag Inside spraken donderdagavond over de rechtszaak rondom de Haagse politicus Richard de Mos: 'Ik heb vanaf het begin een beetje een naar gevoel over die affaire gehad. Ik ken die De Mos aardig en dat is een platte Hagenees maar ik acht hem niet louche', liet Johan Derksen weten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Richard de Mos</em> is platte Hagenees maar niet louche' De heren van Vandaag Inside spraken donderdagavond over de rechtszaak rondom de Haagse politicus Richard de Mos: 'Ik heb vanaf het begin een beetje een naar gevoel over die affaire gehad. Ik ken die De Mos aardig en dat is een platte Hagenees maar ik acht hem niet louche', liet Johan Derksen weten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's