Finale van De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op Tweede Kerstdag van 2022 begon het nieuwe seizoen van De slimste mens: het eerste op NPO 1. Vrijdag zijn alleen de drie allerbeste spelers van dit seizoen nog over: vanavond wordt bepaald wie de Slimste mens van het winterseizoen van 2023 wordt. VeelbesprokenDe beste speler van dit seizoen schuift als laatste aan in de finaleweek. Dit jaar is dat Martin Rombouts, die zichzelf heeft omgetoverd tot veelbesproken speler vanwege zijn gedrag op de stoelen, maar ook daarnaast: zo maakte hij bijvoorbeeld een berekening om te verklaren dat Angela de Jong met haar uitspraak 'dit seizoen is het seizoen met de slechtste kandidaten' de plank missloeg. Overgebleven spelersDe overgebleven spelers die vrijdag dus de finale spelen zijn bioloog Matyas Bittenbinder en actrice Anniek Pfeifer. Zij mogen naast Rombouts als beste spelers van dit seizoen in de stoelen zitten. De twee best presterende spelers van deze aflevering spelen tegen elkaar de finale, die normaliter wordt gebruikt om de afvaller te bepalen. Bekijk ook De slimste mens: Erik van Looy werd vlak voor opnames aan oog geopereerd Bekijk deze video » Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Bekijk deze video » Erik van Looy staat in finaleweek De Slimste Mens: 'Dit is verschil met Vlaamse versie' (Humberto op zondag) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 10 februari 2023 om 21:26

Op Tweede Kerstdag van 2022 begon het nieuwe seizoen van De slimste mens: het eerste op NPO 1. Vrijdag zijn alleen de drie allerbeste spelers van dit seizoen nog over: vanavond wordt bepaald wie de Slimste mens van het winterseizoen van 2023 wordt.

Veelbesproken
De beste speler van dit seizoen schuift als laatste aan in de finaleweek. Dit jaar is dat Martin Rombouts, die zichzelf heeft omgetoverd tot veelbesproken speler vanwege zijn gedrag op de stoelen, maar ook daarnaast: zo maakte hij bijvoorbeeld een berekening om te verklaren dat Angela de Jong met haar uitspraak 'dit seizoen is het seizoen met de slechtste kandidaten' de plank missloeg.

Overgebleven spelers
De overgebleven spelers die vrijdag dus de finale spelen zijn bioloog Matyas Bittenbinder en actrice Anniek Pfeifer. Zij mogen naast Rombouts als beste spelers van dit seizoen in de stoelen zitten. De twee best presterende spelers van deze aflevering spelen tegen elkaar de finale, die normaliter wordt gebruikt om de afvaller te bepalen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's